Apa kata pengguna Cosmoderm? - IBU ELLY DI SINI

Thursday, 13 September 2018

Apa kata pengguna Cosmoderm?

      Assalamualaikum!

Haaa selama ni ibuElly dok tunjuk je kan skincare Cosmoderm yang berlambak-lambak tu. Harini dalam entry ni ibuElly nak cerita pasal FEEDBACK CUSTOMER lepas guna Cosmoderm ni.

      Kebanyakan mereka ni hanya guna produk Cosmoderm semata-mata. Takde yang campur dengan produk-produk lain. 


Ni kulit ibuElly 2 tahun lepas rasanya. Yang after tu baru tahun ni

      IbuElly dulu asalnya kulit jadi macam ni sebab salah guna produk. Yela dulu kan hot produk-produk bagi putih seminggu, cerah 3 hari. Mana taknya terpedaya sekali!

      Mula-mula tu ibuElly salah beli juga tau. Ingat lagi dulu nak pudarkan parut, ibuElly pun beli la set pemudaran parut Vitamin E. Kononnya sesuai la kot untuk kulit ibuElly.

      Pakai-pakai nah! Jadi lagi teruk! IbuElly bingung jugak apahal jadi makin teruk ni. Naik jerawat batu memang buruk sangat muka masa tu. Baru je jerawat tu reda dengan suplimen Shaklee sebelum tu, dok naik balik!

      Rupa-rupanya, salah beli! IbuElly cuba sedaya upaya contact staf Cosmoderm dan tanya apa yang tak kena. Katanya masa tu, ‘ kulit Elifa berminyak jadi tak sesuai guna  produk Vitamin E. Elifa kena tukar pada Tea Tree Oil ‘

Ya Allah, tu la mendapat! Sapa suruh tak buat research dulu kan. Kihkih. Makanya, kalau korang taknak duit tu melebur, haa meh beli barangan Cosmoderm ngan ibuElly. IbuElly guide daripada Alif sampai Ya! 😋


Percaya tak Cosmoderm memang menjadi?

      Ye, ni ibuElly jugak! Masa ni dalam tempoh pemudaran parut, ibuElly guna krim vitamin E 3000 iu, dan serum pencerah Luminous Pearl (merah) haa itu je ibuElly guna selama setahun lebih ni. Memang umphhhh habaq ang!


Antara barangan yang ibuElly guna. Bukan hijau semata-mata!



      Ni haa salah satu customer ibuElly yang ada masalah kulit kombinasi berminyak dan kering. Dapat je barang tak menyabo terus pakai 😋😋

      Kulit walaupun ada kawasan yang berminyak, tapi masalah tempat yang kering pun dapat diatasi dengan adanya krim vitamin E 3000 iu tu tau. Krim tu memang memberi kelembapan untuk kulit yang extra kering dan berumur bawah 40 tahun. 

      Scrub tu tanggalkan sel kulit mati dan membersihkan wajah daripada segala kekotoran, debu dan habuk yang melekat di wajah tu haa. Best kan semua ada Cosmoderm ni haa tau. Rugi sangat tak cuba!


Ni lebih kepada untuk penjagaan badan dan intim

      Shower gel Tea Tree Oil ni lebih kepada untuk menyelesaikan masalah jerawat badan dan bau badan manakala pencuci intim tu untuk menyegarkan kawasan intim dan in shaa Allah boleh kurangkan kegatalan, ketidakselesaan dan keputihan! 😋

      Pencuci intim tu daripada ekstrak Manjakani dan juga Kacip Fatimah tau! Sebab tu bila pakai tu rasa sejuk-sejuk, dingin dan harum je! PENGANTIN BARU atau IBU DALAM PANTANG sangat-sangat sesuai dan digalakkan sangat guna pencuci intim Manjakani ni. Fresshhhhhhh sangat!


Tudiaaa ni pun customer baru gak ni

      Customer ni bagus sebab paling suka tanya soalan. IbuElly memang suka kalau orang yang sukaaaaaaaaaa sangat bertanya ni. Tu tandanya memang dia nak pahamkan betul-betul apa produk yang dia pakai. 

      IbuElly memang rela hati consult dan guide customer yang memang beli ngan ibuElly. Sebab tu kalau korang yang pernah jadi customer ibuElly, sampai bila-bila in shaa Allah ibuElly guide.


Ni cust facebook

      Ni haa baru guna satu malam pun dah terpikat! Yang penting tahan lama! (Tahan lama la kan sebab sampai skang dia tak repeat beli ngan ibuElly lagi 😃) hahahahaha. 

      Customer ni guna bukan full set pun. Guna loose je pun dah nampak kesan dah. Dah la murah, halal pulak tu kan??


Ni ibuElly tak pasti dia beli kat mana. Luar ke atau kat ibuElly. Ahhh yang penting dia puas hati!

      Best kan weh? Ni sebahagian je tau testimoni daripada pelanggan-pelanggan yang memang dah guna Cosmoderm. IbuElly sendiri pun terus terang ibuElly bagitau. IbuElly memang takde pakai apa-apa produk lain untuk skincare. Memang hanya Cosmoderm sahaja semata-mata!

      Kalau ibuElly tipu, memang Allah je yang tau. Korang boleh tanya jiran, anak, somi dan adik beradik ibuElly tau! Haaa, korang kalau nak barang Cosmoderm, singgah-singgah la kedai online ibuElly di cosmoderm_personalcare kat instagram atau page facebook di Cosmoderm IPOH tau.

      Boleh scroll-scroll sebelum pinang barang apa yang kome nak. Nak lagi senang mai teruihh kol atau wasap ke hati ibuElly kat 017-5604426

Skang dah tau kan kat mana nak cari produk Cosmoderm murah, berbaloi dan dijamin ORIGINAL?

Jangan lupa singgah kedai online tu tau! Daaaa!








No comments:

Post a Comment