Foundation Cosmoderm! Best ke BEST? - IBU ELLY DI SINI

Saturday, 29 September 2018

Foundation Cosmoderm! Best ke BEST?



      Pernah tengok ke bb cream Cosmoderm ni? Hehe. Ni bukan saiz sebenar tau. Ni saiz sample je ni, 10ml. Saiz sebenar 30ml. Tahan lama kemainnn!

      Bb cream Cosmoderm ni ada 2 jenis sebab dia ikut jenis kulit! Yela kulit kita tak sama kan. Setiap manusia Allah ciptakan berbeza-beza. Dah tentu jenis kulit pun tak sama!

      Hijau ni lebih sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah kulit berminyak. Bb cream jenis hijau ni in shaa Allah dia akan bantu kulit korang kawal pengeluaran minyak dan mengurangkan kilatan pada wajah. 

      IbuElly pun guna tau bb cream ni. Dah la ada SPF 35, elokk sangat dia lindung kulit kita daripada sinar UV penyebab jeragat tu. 

      Bukan tu je tau. Bb cream ni juga berfungsi untuk memudarkan parut, mengecutkan jerawat, memberikan kemasan untuk kulit lebih ploles, takyah pakai mekap dah pun takpe! IbuElly skang ni malas skala ke namploh kome tau tak?

      Jadi bila nak keluar rumah tu, memang nak yang paling instant! Toner + pelembap + bb cream + liptint! Simple! Bagi korang yang MALAS atau alasan TAK RETI MEKAP tu, haa elok sangat korang tiru macam ibuElly. Kihkih.

      Dah dah dah, jangan tunggu lagi! Mana nak cari? Cari ibuElly kat sini. Eh satt! 

LUPA PULAK NAK EXPLAIN YANG WARNA KUNING! 🤣

      ok warna kuning pula sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit normal, kering dan kombinasi. Jadi hati-hati ya pilih yang sesuai. Jangan main rembat je. Kang tak elok di wajah kome tu, Cosmoderm jugak yang kome salahkan! 😂

Cosmoderm ada 3 kod warna. Macam kat bawah ni 👇🏽



















Jom cari ibuElly ramai-ramai kat Cosmoderm IPOH dengan cosmoderm_personalcare sabar jap no telefon pun ada ni haa 017-560 4426

Haa jangan lupa ye cari ibuElly kat situ. Ok bai!

No comments:

Post a Comment