Rambut hapak ke? 😭 - IBU ELLY DI SINI

Saturday, 8 September 2018

Rambut hapak ke? 😭

      Assalamualaikum uolsss!

Masya Allah, korang tak rindu ke kat ibuElly ni? Ase bersawang berkerak abeh dah blog ni haa. 

      Alhamdulillah, ibuElly dah selamat buka Pusat Belajar kat sebelah rumah je! Ye, sebelah rumah je! Bila dah buka Pusat Belajar, ibuElly boleh la meramaikan lagi student ibuElly yang ada ni. Hehe

      Ok lah. Nak cerita korang jaga rambut macam mana? Ke korang sibuk jaga muka je? 🙄 Weii, jangan pilih kasih tau! Rambut, kulit muka, badan, semua pun ahli keluarga badan korang tau. 

      Jangan lah anak tirikan diorang. Korang sibuk jaga muka je, rambut tu? Mentang-mentang la pakai tudung, tak nampak kan?! Korang buat tak reti jela kat rambut tu ye?

IbuElly nak share CARA JAGA RAMBUT SEPANTAS DUA SAAT! Ye, Senah dua saat je! Dua saat je rambut wangi, rambut lembut, rambut kurang gugur dan senang diurus! 

      Haa best tak best tak? Meh ibuElly belanja serum rambut ni haa. Jemput cuci mata ya. Belanja gambar jela. Nak belanja sebotol korang doakan ibuElly kaya dulu (kang ada pulak manusia yang kata, ‘ nak menderma tak perlu tunggu kaya ðŸ˜đ ‘)

      Memang lah! Masalahnya ibuElly guna DUIT beli stok. Hahahah.


Dah nama pun cikgu tuisyen, photoshoot pun ataih buku latihan ye 😂


Tak mahal pun. 100ml rm16.90 je wehh!

      Serum rambut ni bau Lavender tau! Wangi sangat-sangat! IbuElly seharian bertudung kat luar pun rambut maintain wangi. Ehhh, ni bukan overclaim tau. Anak-anak ngan somi yang puji! ðŸĪĢ

      Dah kalau anak-anak yang puji, korang rasa diorang menipu ke? ðŸĪŠ

      Kihkih. Ala jangan lah marah. Gurau pun tabole. Serum ni senang je pakainya weh. Lepas mandi, lap sikit rambut tu (jangan bagi basah sangat) dan tunggu jap. Agak-agak dah rasa lembap tu baru picit serum atas tapak tangan dan sapukan ke rambut. Haa, semudah alif baa taa je kan?

      Dah la mudah, senang diurus dan yang penting WANGI! Ya Allah, berapa kali dah haku ulang wangi ni weh! Jadi kome memang kena try!

Ni haa kat bawah ni ibuElly bagi contact number, ig dan fb untuk korang cuci mata eik. Jemput la jari-jari dan mata bersenam 😆

Ohh ya, serum ni LELAKI, POMPUAN, KANAK-KANAK 3 tahun ke atas boleh pakai dah. Jadi apa tunggu lagi? Meh la grab sebotol. Aishhh tu pun nak ibuElly ajar 😜

No tel : 017-5604426
Page facebook : serum_rambut_berhantu

No comments:

Post a Comment