Solusi masalah kulit berminyak by ibuElly 😁 - IBU ELLY DI SINI

Tuesday, 2 October 2018

Solusi masalah kulit berminyak by ibuElly 😁

Assalamualaikum wbt!

      Hai korang! Mana berjalan harini? IbuElly buat posting ni hari Ahad, jadi memang akan tanya soalan macam tu la. Hihi.

      Ada tak sesiapa kat sini yang rasa tak selesa tak bila setiap kali nak keluar berjalan? Rasa macam satu tong besar minyak tertumpah atas muka korang?

      Yayaya, ibuElly pun pernah rasa benda sama! Pakai bedak pun cair habis macam aiskrim Vanila. Tak sempat nak melawa selfie bagai depan kamera. Bedak dah cair dulu. Habis macam mana?

      Kalau korang nak tau, kulit berminyak ni ada kebaikan dan keburukannya tau.

 Kebaikannya korang akan tampak lebih muda daripada usia sebenar. Sebab kulit berminyak ni dia akan melambatkan pembentukan garis halus dan kedut penyebab tanda-tanda penuaan. Haa, best kan? Tapi kalau mampu tahan minyak yang bergenang atas kulit tu, takde masalah. Hihi.

Keburukannya pulak, pori-pori terbuka luas dan jerawat senang datang singgah buat picnic. 😆 Tu dah semestinya la kan sebab memang kalau terlalu berminyak, ia akan mengundang pembentukan jerawat dengan mudah. 

      Jadi, apa penyelesaian masalah terbaik untuk kulit berminyak ni? Jangan risau lah! Cosmoderm ada boleh bantu! 


Set kawalan minyak

     Set ni sangat sesuai bagi korang yang ada masalah kulit berminyak tapi tak berjerawat. Sebab dalam set ni kita ada serum kawalan minyak yang boleh membantu mengawal pengeluaran minyak. Pakai full set terus senang dan cuba JANGAN campurkan dengan mana-mana produk lain untuk lihat keberkesanannya. 

Namun, 

      Sekiranya kulit korang berminyak dan berjerawat sama, ibuElly cadangkan korang cuba set Anti Jerawat ni haa. Sama je macam dalam set atas. Cuma bezanya set jerawat ada anti blemish express (ubat jerawat). Macam dalam gambar ni haa.


Set anti jerawat

Harga pun beza sikit je. Set kawalan minyak rm95. Set anti jerawat rm80. Masih lagi mampu milik la sebab bawah rm100, korang boleh dapat 5 barang kot! Dah la jimat sangat. Satu set boleh tahan 2-4 bulan. Berbaloi-baloi weh!

Meh nak share TESTIMONI panas yang ibuElly ada!


IbuElly sendiri ni tau


Customer




Lelaki pun boleh guna tau

Best ke best? Dah la murah, berkesan pulak tu. Siapa yang nak jimat belanja dan nak produk murah serta berkesan, Cosmoderm lah jawapannya! IbuElly boleh, takkan korang tak boleh?

Kalau berminat nak pinang set ni boleh la contact ibuElly kat 017 560 4426 atau boleh terus ke instagram ibuElly, cosmoderm_personalcare dan page facebook, Cosmoderm IPOH

Nak wasap boleh, pm pun boleh. Ikut la tahap kesabaran korang. Rasa tak sabar lagi dah, wasap je terus! Kihkih!



No comments:

Post a Comment