Stokis sah Cosmoderm! - IBU ELLY DI SINI

Tuesday, 2 October 2018

Stokis sah Cosmoderm!

Hai Assalamualaikum!

      Haa seronok lah korang kan ibuElly sekarang ni dah upgrade ke STOKIS COSMODERM YANG SAH daripada HQ!

      Yippi! Terima kasih la korang yang sentiasa menyokong ibuElly daripada awal masa ibuElly mula-mula sertai Cosmoderm dengan hanya sebagai dropship, agen retail dan seterusnya ke stokis! Hehehehe

      IbuElly seronok sangat nak kongsi dengan korang tentang kebaikan produk Cosmoderm ni tau. Yela, dah setahun lebih ibuElly konsisten dengan hanya produk Cosmoderm. Ni kali pertama ibuElly tak curang tau!

      IbuElly pakai dan jual sebab tahu Cosmoderm ni memang korang takkan rasa rugi cuba! Dah la murah, berbaloi korang laburkan duit gaji korang untuk Cosmoderm ni tau.

      Produk Cosmoderm yang ada kat ibuElly in shaa Allah semua ada. Yang jarang boleh dapat kat luar pun ada ibuElly ambil stok. 

      Masa ni la nak bagi korang kenal dengan SEMUA produk Cosmoderm ni. Korang kena tau la yang Cosmoderm BUKAN HANYA ada skincare semata-mata. Bahkan lebih daripada itu!


Alhamdulillah, 2 Oktober 2018 punya sale. 

      Tak banyak, tapi syukur sangat hari-hari stok keluar. 😋 Yela, ibuElly faham dan tau sangat dah. Kadang prospek yang mesej ni segelintirnya bukan nak beli pun. Mesej pusing bagai mintak gambar dan cara penggunaan yang betul. Alih-alih beli kat luar 😂

      Selalu sangat dah kena. Tapi!! TAK SEMUA tau prospek macam tu. Ada yang memang betul-betul serius nak beli. Sebab senang katanya ada orang boleh guide. Kalau beli kat luar belum tentu diorang boleh guide satu-satu dan follow up korang balik lepas tu.

      Yela korang kena faham. IbuElly stokis sah yang memang ambil barang terus dari kilang. IbuElly tak beli balik barang-barang tu di Watsons atau Guardian tau. Semua segar dan nyaman dari kilang.

      Jadi, korang tak boleh nak anggap ibuElly sama macam Watsons dan Guardian tu. Ada yang siap maki lagi kata ibuElly pelik lah, taknak beli dekat ibuElly la. Padahal ibuElly takde pun nak mesej maki-maki dia 😆 Dia maki-maki ibuElly, ibuElly siap minta maaf dan bagi smiley senyum lagi. 

      Tapi ibuElly tak kisah la. Nak kata ibuElly pelik ke, berkira ke, ikut suka. Susah senang ibuElly bukan korang yang menanggung kan? Nak consult korang walaupun korang BUKAN customer ibuElly, tak ke buang masa namanya tu? Kalau korang memang customer ibuElly tu, lain la cite.

      Kalau memang customer lambat atau cepat PASTI ibuElly balas semua wasap korang. Jadi harap korang faham la ye. Online seller macam ibuElly ni pun sibuk dan ada hidup sendiri. Bukan kerja nak mengadap awak sorang. Hihi.

      Ala, nak emosi sangat kenapa? IbuElly bagitau je. IbuElly ni baik tau orangnya. Makan nasik, tak makan kawan. Eh? 🤣🤣

Ni ibuElly sertakan set penjagaan kulit wajah yang ada dan harga sekali. Banding lah harga Watsons dan Guardian dengan ibuElly 😆


Rm120


Rm100


Rm80


Rm95


Rm140


Rm137


Rm150

Haa syok ke Syok? Harga set HQ memang dah bagi diskaun 15% tau! Rugi sangat kalau tak grab set kalau dah tau harga set lagi murah. Hihi. 

Ok macam biasa kalau nak cari ibuElly, boleh cari kat 017 460 4426 atau boleh cari ibuElly kat media sosial :

Page facebook - Cosmoderm IPOH
Facebook personal - Elifa bt Ismail

Babai!




      

No comments:

Post a Comment