Nak Pudarkan Jeragat Cara MUDAH? - IBU ELLY DI SINI

Sunday, 10 March 2019

Nak Pudarkan Jeragat Cara MUDAH?

      Assalamualaikum. Aku tanya apa khabar? Aku tanya apa khabar semua? Sihat ke korang? Dah mula musim panas membahang ni, rajin-rajin minum air masak tau.

      Jangan kerap sangat minum air manis dan ais. Sekali sekala minum air masak biasa sama.

      Masa tengah sibuk layan prospek, jiran ibuElly sebelah rumah panggil ajak membawang. Ehh menyembang. Hehehe.

      Biasa la kan waktu cuti, mesti nak release stress release tension dengan berbual-bual dengan jiran sebelah. Kita ni dah la takde kawan. Hahaha. Harapkan jiran tetangga jela. Tu pun mujur ramah boleh bawak kawan 🤣

Tudiaaa nampak sangat terdesak nye kan. Hahahaha!

      Ok jiran ni ada la tanya produk Cosmoderm untuk kulit berjeragat. Kulit dia ni gelap, mungkin kalau dari jauh memang tak nampak.

      Tapi tak semestinya tak perlu dijaga weh! Umur pun dah masuk 30-an, kenalah jaga kulit muka dari sekarang. Takkan jeragat tompok seketul besar macam tu baru nak gelabah kan?

      Jadinya dia minta ibuElly cadangkan set yang asas atau basic je dulu. Sebab low budget katanya. Nak beli full set tak mampu lagi. Tapi sebenarnya tak sampai rm200 pun kalau full set tau. Memang berbaloi sebab tahan lama, murah daripada produk lain di pasaran & halal pulak tu.

Ok ke Ok?

Haa set asas yang ini je
      IbuElly suggest la kat dia yang ini. Ni memang yang paling basic dia boleh ambil untuk pudarkan jeragat. Lepas tu senang sebab benda ni perlu pakai waktu malam je. 

      Mudah la bagi wanita bekerja macam jiran ibuElly tu haa. Sebab siang-siang mana nak sempatnya pakai macam-macam kan? 

      Malam-malam lepas dah siapkan kerja rumah barulah onz nak pakai ni semua. Hehehehe. 

Ada sebab penting kenapa korang patut cuba produk Cosmoderm siri Luminous Pearl ni tau. Jom check it out. 

🔴🔴🔴🔴🔴🔴

Active-G, Active-G, Active-G! 

Apa yang ibuElly melalut daripada tadi? Kenapa Cosmoderm warna MERAH tu je ibuElly claim boleh CERAHKAN KAWASAN BERPARUT dan BERJERAGAT? 

Kenapa, kenapa, kenapa? 

Sebab Active-G tu sebenarnya ada 👇

😱 Vitamin A
😱 Apple Stem Cells
😱 Bearberry
😱 Rosehip Oil
😱 Vitamin B3
😱 Dragon's blood
😱 Glutathione
😱 Vitamin E

Owh patut lah! Agen pemudaran parut (Vitamin E & Rosehip Oil) pun ada.

Omgg, ibu bangga! Tengah santai-santai dalam bilik pun periksa tengok ada tak agen-agen ni semua dalam produk korang pakai?

      Kalau takde, mula la cari produk-produk yang ada kandungan macam ni. Kalau malas, kau tekan je 0175604426 ni haa dia akan terus tunjukkan jalan yang benar!

🔴🔴🔴🔴🔴🔴

Benda-benda ni semua jangan risau, in shaa Allah tak datangkan kesan sampingan pada masa akan datang. Sebab Cosmoderm ni CEO dia hanya guna bahan semulajadi & halal je. Jadi jangan risau. 

      Nak tengok testimoni lain tak? 

Fresh from microwave

Tahan 5 bulan weh! 

      Testimoni lain kalau nak tengok haa kau terjah la instagram ibuElly, cosmoderm_personalcare ataupun kat page facebook, Cosmoderm IPOH boleh? 

Nak cantik kena rajin tau. Jangan malas! 





No comments:

Post a Comment