Hadiah Berpantang Paling Best! - IBU ELLY DI SINI

Tuesday, 23 April 2019

Hadiah Berpantang Paling Best!

Assalamualaikum semua.

      Ok lah tengok tajuk pun tahu dah kan ibuElly nak cakap pasal apa?

      Biasanya apa hadiah-hadiah yang korang akan bagi pada ibu berpantang? Haa, ibuElly tahu!

Biasanya kita ni terlintas nak bagi hadiah untuk baby je kan? Jarang kita bagi hadiah dekat si ibu kan? Kesian ibu. Walaupun dia tak cakap, tapi jauh di sudut hati si ibu mesti si ibu pun teringin nak hadiah kan?

      Nah, ibuElly tunjuk hadiah yang sesuai untuk dihadiahkan kepada ibu berpantang.

Bukan kawan je boleh bagi kat ibu berpantang ni, tapi para suami pun boleh tau bagi kat isteri masing-masing!

      Jom check it out apa yang menarik tu!

Set berpantang untuk ibu BERSALIN NORMAL

      Haa gambar kat atas tu sesuai dihadiahkan untuk ibu bersalin secara normal. 

      Set ni best tau sebab dia ada item untuk kegunaan ibu dan bayi sekali. Cosmoderm memang TAK PERNAH pilih kasih tau. Ada untuk ibu, ada lah untuk si anak 😋

Item dalam set ni ada :

✔️ Lotion Talc
- sesuai untuk ruam susu, ruam lampin, dan lebih sesuai untuk kanak-kanak. 

✔️ Magic Body Lotion
- untuk keselesaan ibu-ibu semasa dalam pantang. Kurangkan kegatalan dan mengurangkan bau badan. 

✔️ Krim Vitamin E 3000 IU
- Untuk disapu pada stretch mark dan boleh juga disapu pada kulit wajah juga! Berseri-seri wajah si ibu nanti! 

✔️ Pencuci Intim Manjakani
- Untuk cucian di kawasan intim. Bagi merawat luka dan mengetatkan kembali miss V. Bau Manjakani yang lembut dan dingin tu jugak akan memberi keselesaan buat si ibu. 

      Selain tu, ada juga set berpantang untuk ibu yang bersalin secara pembedahan. 

Item dalam set ibu berpantang (untuk kelahiran secara pembedahan) lebih kurang sama je macam set ibu bersalin normal. 

Cuma ada tambahan Minyak Vitamin E 30 000 IU je. 

✔️ Minyak Vitamin E 30 000 IU
- Kandungan Vitamin E yang paling tinggi bagi merawat parut pembedahan pada perut ibu. Bukan setakat parut ceaser, stretch mark pun boleh! Campur pakai dengan krim 3000 iu tadi, lagi umphhhh! 

Set berpantang untuk ibu bersalin secara pembedahan

      Sama kan? Haa si ibu dapat hadiah macam ni, barulah tak stress masa berpantang. Sebab dia tahu ada juga yang menghargai usaha si ibu bertarung nyawa melahirkan seorang khalifah ke dunia. 😊

      Kalau kita sendiri dapat hadiah macam ni masa dalam pantang, kita pun seronok kan? 

      Berbunga-bunga je hati ni kan? 

      Nak dapatkan set macam ni senang je kalau korang contact terus ibuElly. Nak ibuElly bungkuskan dalam hamper pun boleh takde masalah! 😍 

Best kan? Haa boleh contact ibuElly kat 0175604426 kalau nak senang. Wasap je terus kan. Nak godek-godek barang Cosmoderm lain boleh scroll kat Cosmoderm IPOH atau boleh tengok kat instagram cosmoderm_personalcare 

      Haa jemput cuci-cuci mata tau. Sambil cuci mata boleh grab sekali. Kihkih. 


No comments:

Post a Comment